Informació pels alumnes de l'Escola de l'FCF

Bon dia,

Des de l'Escola d'Entrenadors de l'FCF informem que qualsevol curs, sigui Nacional C o UEFA B, es realitzarà des d'una nova Plataforma que gestionem les territorials amb l'Escola Nacional d'Entrenadors de la RFEF.

Molt important!

Per poder accedir al curs hauran de fer el registre i matrícula des de la plataforma de l'Escola Nacional de l'RFEF, aquest procés és obligatori per tal que l'alumne interessat en el curs el pugui realitzar.
 

PAS 1: Adjuntem el link on s'ha de fer el registre d'afiliació:


AFILIACIÓ

PAS 2: I després, han de fer la matrícula (seleccionant del llistat el curs adient):


MATRÍCULA

Escola d'Entrenadors
 
Tens algun dubte?
Contacta amb nosaltres!
Telèfon
932652477 Ext. 2067
Correu
escolaentrenadors@fcf.cat
Segueix-nos!
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Avís Legal
Aquest missatge i els seus adjunts contenen informació confidencial i reservada dirigida exclusivament al seu destinatari. Si ha rebut aquest missatge per error, es prega que notifiqui immediatament per aquesta mateixa via i esborri el missatge del seu sistema. D'acord amb l'establert pel REGLAMENT (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016 del Parlament Europeu, i del Consell relatiu a la Protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de les seves dades personals, l'informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer de què és titular FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL., i el qual es troba degudament inscrit en el registre d'activitats de tractament, amb la finalitat de realitzar la gestió comercial, administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres serveis. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: terceres empreses per complir les obligacions legals derivades de la prestació dels serveis proporcionats per la federació. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats a la informació addicional aquí, que pot exercir, enviant un correu electrònic a info@fcf.cat
Donar-se de baixa
© FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL